GLR LTD-718 Çift Kullanımlı Şarj Edilebilir Dijital Göstergeli Elektrikli Sinek Raketi ve Sineksavar Lamba
Yaz aylarında kabusa dönen sivrisinek, karasinek ve uçan haşerelere karşı kesin ve teknolojik çözüm! GLR LTD-718, hem taşınabilir bir elektrikli sinek raketi hem de otomatik çalışan akıllı bir sineksavar lamba olarak çift fonksiyonlu kullanım sunar. Gelişmiş dijital ekranı ve güçlü bataryasıyla evde, bahçede veya kampta en büyük yardımcınız olacak.
Öne Çıkan Üstün Özellikler:
2'si 1 Arada Çift Kullanım Modu: İster elinizde klasik bir şoklu sinek raketi olarak kullanın, isterseniz standına oturtup "ON 2" moduna alarak UV ışıklı otomatik bir sinek tuzağı (sineksavar lamba) haline getirin.
Akıllı UV Işıklı Sinek Tuzağı: Cihazda yer alan 10 adet özel mor UV ışığı (360-400nm dalga boyu), sivrisinekleri ve diğer uçan haşereleri kendine çeker ve yüksek voltajlı ızgarasıyla anında etkisiz hale getirir.
Dijital Gösterge Ekranı: Şarj durumunu ve çalışma modunu anlık olarak görebileceğiniz şık ve modern dijital entegre ekrana sahiptir.
Güçlü 1200mAh Lityum Batarya: Yüksek kapasiteli 1850 lityum bataryası sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Type-C hızlı şarj kablosu ile kolayca şarj edilebilir.
Yüksek Güvenlik ve Akıllı Koruma: Ürün kapatıldıktan sonra yüksek voltajlı dış tel örgüdeki kalıntı elektriği otomatik olarak sıfırlayan güvenli koruma sistemine sahiptir.
Teknik Özellikler:
Model: GLR LTD-718
Giriş Gücü: DC 5V / 1A - 5W
Izgara Çalışma Voltajı: ~3000V - 3800V
Batarya Tipi: 1200mAh 18650 Lityum Pil
Şarj Bağlantısı: Type-C
UV Işık Gücü: 1.5W (10 Adet Özel Mor UV LED)
Kalite Standardı: ISO9001:2015 Belgeli
Kullanım Talimatları:
1 İlk Kullanım: Ürünü ilk kez kullanmadan önce mutlaka 2-5 saat arasında şarj ediniz. Full şarj süresi ortalama 5 saattir (12 saati geçirmeyiniz).
2 Raket Modu (Manuel): Yan taraftaki butonu "ON 1" konumuna getirin, raketin önündeki düğmeye basılı tutarak sineklere dokundurun.
3 Lamba Modu (Otomatik): Yan taraftaki butonu "ON 2" konumuna getirin. UV mor ışıklar yanacak ve cihaz otomatik sinek öldürücü moduna geçecektir. (Not: Lamba modunu sürekli kullanırken cihazın USB kablo ile güç kaynağına bağlı kalması tavsiye edilir).
4 Temizlik: Izgara arasında kalan sinek kalıntılarını temizlemek için hafifçe sallayın veya uzun kıllı kuru bir fırça kullanın. Asla suyla yıkamayın veya ıslak bezle silmeyin.
Güvenlik Uyarısı: Çalışır durumdayken yüksek voltaj içeren metal ızgaraya kesinlikle dokunmayınız. Ürünü çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz, bir oyuncak gibi kullanılmasına izin vermeyiniz. Yanıcı gaz veya sıvıların bulunduğu ortamlarda çalıştırmayınız.